ピザとパン

Aside from the blackberry foraging, we had many fun food adventures at the holiday house. Being Easter weekend, we ate many festive treats. Mum made some hot cross buns which we feasted on for Easter breakfast, and we had a steady supply of chocolate that was supplemented by the creation and consumption of a magnificent chocolate house. We also went out to lunch on Easter Sunday to celebrate grandad’s birthday in advance (his actual birthday is on the 6th). The selection of restaurants in the area was rather limited, and in the end we went to ‘the floating rock cafe’ which specializes in delicious, delicious pizza. The flavours were simple, yet perfectly combined with one another – my favorite was definitely the basil one 😉

イースターと言えば、やっぱりチョコレートが欠かせないけど、チョコレート以外に色んなもの食べた (^。^)

晩ご飯はバーベキュー。ニュージーランドのバーベキューと日本のバーベキューはちょっと異なっているとおもう。お父さんは肉をバーベキューしながら、お母さんがサラダなど作ったりして、どっちもできあがったら家族皆と一緒に食べることになっている。晴れたら外で食べることが多いし、バーベキューは夏の定番。

毎年イースターにお母さんがホットクロスバンと言う、十字飾りのついたお菓子パンを作ってくれて、イースターの朝ごはんに食べる。ホットクロスバンの「クロス」はその十字飾りで、キリストが磔にされた十字架と言う意味だそう。イースターバンにも言われている。シナモンの香りが強くて、ただバターかジャムを塗っていただくのがオススメ。

ツランギにはレストランやカフェがあまりないけど、日曜日にお祖父ちゃんの誕生日を祝うためにピザ食べに行くことにした。the floating rock cafe と言うピザの専門店で、ピザの種類が少なかくてシンプルで美味しかった ♡

20130405-220909.jpg

20130405-220926.jpg

20130405-221017.jpg

20130405-221140.jpg

20130405-221212.jpg

20130405-221429.jpg

20130405-221448.jpg

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: